På SvenskaРусскийIn EnglishVinkkejä risteilyn järjestäjille

Tee varaus ajoissa. Suosituimpina kausina saattaa olla vaikeaa löytää vapaata aikaa. Myös onnistuneen tilaisuuden järjestelyt vievät aikansa.

 

Neuvottele reitistä kipparin kanssa! Sää, aikataulut ja esimerkiksi rantautumislaiturit vaikuttavat reittiin.Voit tietysti myös jättää reitin suunnittelun kokonaan kipparin huoleksi.
Lue lisää...
Purjehtimaan ympäri vuoden!

 

Järjestä kevätjuhlat, saunaillat, seminaarit, kokoukset ja muutkin tapahtumat tunnelmallisella Valborgilla. Siistit ja toimivat tilat, maistuvat ruoat, lämmin purjelaivatunnelma, ympäri vuoden.
Ota yhteyttä
Valborg Oy

 

Suomenlinna E3 A6
00190 Helsinki
puh 0500 502 334

myynti@valborg.fi
toimisto@valborg.fi

Merelle heti jäiden lähdettyä kokemaan purjehdus aidoimmillaan!

 

Järjestä kevätjuhlat, saunaillat, seminaarit, kokoukset ja muutkin tapahtumat tunnelmallisella Valborgilla. Siistit ja toimivat tilat, maistuvat ruoat, lämmin purjelaivatunnelma, ympäri vuoden...

"Merellä nautiskellaan aina myös raikkaasta meri-ilmasta, tämä tuo tullessaan myös sen, että ruoka maistuu runsain määrin, joten se kannatta ottaa menu valinnoissa huomioon. Keittiömme suosittelee mielelään juuri tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden, tästä menu vaihtoehtoihin.

Meren raikkaus on hyvä muistaa myös vaatetuksen suhteen. Kannattaa pukea mukavaa vaatetta päälle, mukaan mielellään jotain lämmintä ja tuultapitävää.
Mukaan iloinen mieli ja rento asenne, merellä ei ole enää kiire minnekkään,
siellä nautiskellaan.


Reitit

Reittiä suunniteltaessa on otettava huomioon esimerkiksi aluksen syväys ja laitureiden rajoitukset. Voit toki jättää reitin suunnittelun kokonaan kipparin huoleksi tai pyytää tilaisuuteen sopivia valmiita ehdotuksia.

Alla olevat risteilyajat ovat ainoastaan ohjeellisia
.